Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts s’inicia el cicle de xerrades sobre "Seguretat i via pública" als casals d'avis d’Olèrdola

Les sessions comencen a Sant Pere Molanta i són impartides pels agents municipals
Imatge de la xerrada de l'any passat a Sant Pere Molanta
Imatge de la xerrada de l'any passat a Sant Pere Molanta

dijous 30 gener 2014

Durant aquest mes de febrer s’ha programat un nou cicle de xerrades als casals d'avis d'Olèrdola per a exposar consells de seguretat. Les xerrades són impartides pels agents municipals i les organitza la regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola.

La primera d’aquestes xerrades s’ha convocat al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, el proper dimarts 4 de febrer, a les 6 de la tarda. L’endemà dimecres, dia 5, la cita és al Casal d’Avis de Moja, a partir de les 5 de la tarda. La tercera i darrera de les xerrades s’ha programat al Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola, el dimecres 26 de febrer, a les 6 de la tarda,

Josep Miquel Escofet, coordinador dels agents municipals d’Olèrdola, condueix les xerrades amb el propòsit d’oferir recomanacions de seguretat activa i passiva. (àudio)

Les sessions també permet a l’Ajuntament recollir suggeriments per millorar la via pública i fer seguiment de propostes que en reunions anteriors havien estat traslladades per veïns.(àudio)

Un dels temes recurrents en les sessions és la percepció d’inseguretat ciutadana, que en molts casos no es correspon amb les dades reals. A Olèrdola, les incidències de seguretat i les denúncies van disminuint, en bona part gràcies a la presència dissuasòria dels agents municipals.(àudio)

L’entrada a les xerrades és oberta a tothom.

Escolta l'entervista a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions