Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimarts s'ha convocat el darrer ple ordinari d’aquest mandat municipal a l’Ajuntament d’Olèrdola

Un dels punts que es preveuen aprovar és el Pla Econòmic Financer per “l’incompliment de la regla de la despesa”

divendres 22 març 2019

 

El darrer ple ordinari de l’Ajuntament d’Olèrdola d’aquest mandat municipal, convocat per dimarts de la setmana que ve a dos quarts de 8 del vespre, contempla el tractament de punts rellevants vinculats amb la gestió econòmica de l’Ajuntament. I és que en l’ordre del dia s’inclou la previsió d’aprovar el pla econòmic financer com a resultat de “l’incompliment de la regla de la despesa en la liquidació del pressupost de 2018”. També es preveu aprovar una modificació del pressupost i la rectificació de l’inventari de béns i drets de la corporació.

Un altre dels punts de l’ordre del dia que preveuen aprovar és la modificació de la numeració del carrer Major de Sant Miquel. En l’apartat de mocions, es traslladen al plenari propostes promogudes de manera conjunta pels tres grups municipals. En una es proposa l’adhesió a la sol·licitud d’atorgament de la Creu de Sant Jordi a la Societat Coral El Raïm de Sant Cugat Sesgarrigues, amb motiu del seu centenari. L’altra moció reclama la millora del servei de Rodalies Renfe.

Com és habitual, el ple finalitzarà amb l’apartat d’informacions de les diferents regidories i el torn de precs i preguntes.

Document Actions