Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres 2 d’octubre s’inicien les classes d’aquest curs a l’escola de puntaires d’Olèrdola

Es mantenen els tres grups establerts a Moja i continua el grup a Sant Pere Molanta

dimarts 24 setembre 2013

Dimecres de la setmana que ve, 2 d’octubre, comencen les sessions d’un nou curs a l’escola de puntaires d’Olèrdola. Després de l’aturada d’estiu, l’escola realitza ja el seu 19è curs des de que es va fundar. Llevat d’alguna lleu variació d’horaris, no hi ha novetats a subratllar en aquesta represa de l’activitat. Es mantenen els tres grups que tenen com a seu al Centre Cívic La Xarxa de Moja i continua el grup del Centre Cívic Gatzara Sant Pere Molanta. Tal i com recorda Enriqueta Mata, les sessions a Moja són els dilluns a la tarda, d’un quart de 4 a tres quarts de 6 i els dimecres pel matí de dos quarts de 10 a les 12 i per la tarda, de dos quarts de 4 a les 6. A Sant Pere Molanta, continua el grup els dijous, a dos quarts de 4 i fins les 6. (àudio)

Durant aquesta tardor, l’escola de puntaires d’Olèrdola participarà en trobades de puntaires. La novetat podria ser la seva presència a la Fira d’Igualada, el 6 d’octubre, tot i que encara queda pendent de confirmar. Sí que estaran a Olivella, el 20 d’octubre, a Castellet i La Gornal, el 27 d’octubre i a Vilanova, el 10 de novembre.(àudio)

L’escola de puntaires compta amb la participació d’una trentena de dones. Per a elles, l’escola també és un lloc de trobada.(àudio)

Per a participar en els grups encara hi ha places disponibles. Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte trucant a l’Ajuntament d’Olèrdola, al 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions