Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres comença el període de preinscripció escolar

A les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta s’ofereixen visites personalitzades

divendres 01 març 2024

 

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que des del proper dimecres 6 de març i fins el dimecres 20 de març restarà obert el període de preinscripció de l’alumnat a l’educació infantil de segon cicle i primària pel proper curs 2024-25

També es recorda que la sol·licitud de preinscripció és electrònica i es pot fer des de qualsevol ordinador, tauleta o mòbil amb connexió a Internet, accedint al web https://preinscripcio.gencat.cat.

Per poder fer la preinscripció, cal tenir el DNI electrònic o bé algun sistema de signatura electrònica o bé estar registrat a l’IdCat mòbil. Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer el tràmit telemàtic o no disposin dels mitjans necessaris, caldrà que es posin en contacte amb el centre que hagin escollit en primera opció.

A la pàgina web del Departament d’Educació, es pot trobar informació de tot el procés de preinscripció i de la documentació que cal aportar amb la sol·licitud, així com també es pot accedir a una guia per a la preinscripció en línia i matriculació del curs 2024-2025. Així mateix, aquesta informació es podrà consultar a la web de l’Ajuntament.

Les persones interessades es poden adreçar a les escoles d’ensenyament infantil i primari del municipi per a sol·licitar informació o demanar una visita al centre. El telèfon de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta és el 93 818 18 44 i el telèfon de l’escola Circell de Moja és el 93 817 14 52

La visita es pot sol·licitar via web:

 Escola Circell: https://agora.xtec.cat/ceip-circell/informacions/portes-obertes/

Escola Rossend Montané: https://agora.xtec.cat/ceiprossendmontane/

Document Actions