Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres de la setmana que ve visita Olèrdola l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor

S'instal·larà davant del Centre Cívic La Xarxa de Moja, en horari de 10:30 a 11:30h

dilluns 24 abril 2023

 

L'Ajuntament d'Olèrdola i la Diputació de Barcelona organitzen una visita al municipi de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor, dimecres de la setmana que ve, 3 de maig, , en horari de 10.30 a 11.30h. L’Oficina s’instal·larà davant del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

S'atendran les consultes i s'oferirà informació sobre temes de consum. Us atendrà un  tècnic de la Diputació de Barcelona gratuïtament i de manera personalitzada, en aquelles qüestions o dubtes relacionats amb: consum, comerç, drets dels consumidors, compra o lloguer d'habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties dels productes, serveis post venda, assegurances o viatges.

Cal recordar que igualment les persones interessades es poden adreçar a l'Ajuntament d'Olèrdola, ubicat a l'Avinguda Catalunya, núm.12 de Sant Miquel d'Olèrdola, que és qui realitza la tasca d'intermediari entre el consumidor i l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona, per tal de formalitzar les queixes, reclamacions i/o denúncies. Aquest servei quotidià que es presta des de l'Ajuntament també és gratuït.

Document Actions