Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres el Casal d’Avis de Sant Miquel acull una xerrada sobre telefonia mòbil i xarxes socials

Amb Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu, i la dinamitzadora cultural Marta Marfany

dijous 25 maig 2017

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, dimecres 31 de maig l’Ajuntament d’Olèrdola i el Consell Català del Moviment Europeu organitzen una xerrada al Casal d’Avis de Sant Miquel per parlar de telefonia mòbil i xarxes socials.

La xerrada començarà a les 5 de la tarda i comptarà amb la presentació de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu. La intervenció anirà a càrrec de Marta Marfany, dinamitzadora cultural.

Durant el mes de juny, les activitats als casals d’avis del municipi continuen amb xerrades dedicades a la prevenció de riscos d’accidents a la llar. La primera tindrà lloc dimecres 7 de juny, a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. La setmana següent, 14 de juny, també a les 5 de la tarda, s’ha programat la xerrada amb la mateixa temàtica al Casal d’Avis de Moja. Les dues sessions seran conduïdes per membres de l’entitat especialitzada “Rescat, formació sanitària”.

Document Actions