Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres es presenta la Visita Virtual a l'església de Santa Maria d'Olèrdola i al Pla dels Albats

L’espai podrà ser visitat en 3D des de la pàgina web del MAC-Olèrdola

divendres 18 maig 2018

Els treballs arqueològics realitzats en el marc del projecte quadriennal ECLOC (Esglésies, cementiris i hàbitats (segles VIII al XI). Sant Quirze de Colera, Sidillà, Olèrdola) han posat al descobert l'estructura de l'església preromànica de Santa Maria i la coneguda i icònica necròpolis que l'envolta, amb 159 sepultures documentades que ara podran ser visitats de forma virtual des de la pàgina web del MAC- Olèrdola. El treball ha estat finançat dins el projecte ECLOC liderat per la UB i en el que participa el Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, dedicat enguany a "Museus hiperconectats: enfocaments nous, públics nous", es presentarà el nou 3D i visita virtual al Pla dels Albats, en els que destaca l'església de Santa Maria d'Olèrdola i la seva necròpolis de tombes antropomorfes. Més informació i , a partir de dimarts, visita virtual a :http://www.macolerdola.cat/ca/

D’altra banda, els dies 18,19 i 20 de maig, amb motiu del Dia Internacional dels Museus i de la 38ena Trobada anual dels pobles d'Olèrdola, l'accés al MAC-Olèrdola serà gratuït.

Document Actions