Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres es reprenen les classes de gimnàstica que organitza el Casal d’Avis de Moja

Es faran els dilluns i els dimecres a la plaça Olèrdola, d’11 a 12h, i només hi podran participar les persones que ja estaven inscrites

divendres 09 abril 2021

 

Dimecres de la setmana que ve, 14 d’abril, es reprenen les classes de gimnàstica per a gent gran que organitza el Casal d’Avis de Moja. Seguint les mesures de seguretat, l’activitat es farà a l’aire lliure. Serà a la plaça Olèrdola, un espai ampli a tocar de la Rambla Catalunya de Moja que permet realitzar amb comoditat l’activitat tot  mantenint les distàncies de seguretat. El vicepresident del Casal d’Avis, Josep Castellví, recordava que l’activitat manté l’horari d’11 a 12h i que només hi podran participar les persones que ja estaven inscrites.(àudio)

Al Casal d’Avis hi ha ganes de poder fer més activitats, però les mesures que s’han de seguir per evitar la COVID-19 ho impedeixen. Josep Castellví feia notar que al Casal d’Avis, tot i tenir aquesta voluntat d'organitzar més coses, són conscients que caldrà esperar.(àudio)

Des del Casal d’Avis es trucarà a cadascun dels 21 inscrits en l’activitat per recordar-lis que dimecres podran tronar a fer gimnàstica.

Escolta l’entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions