Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dimecres s’ha convocat una reunió a Sant Miquel per constituir a Olèrdola el Consell Local per la República

Promoguda per l’ANC i Entesa-Debat Constituent, preveu comptar amb les regidores d’ERC i JxO i alguns regidors d’ApO, a títol individual

divendres 06 març 2020

 

Dimecres a les 9 de la nit, al local social Rossend Montané de Sant Miquel, s’ha convocat una reunió per a formar a Olèrdola  el Consell Local per la República. La reunió ha estat promoguda per l’assemblea local d’Olèrdola de l’ANC i pel grup d’Olèrdola d’Entesa-Debat Constituent. La coordinadora a Olèrdola de l’ANC, Esther Baldajos, explica que el propòsit és el “d’unir-se amb l’objectiu comú d’aconseguir la República Catalana.(àudio)

En la reunió es preveu que hi participin les dues regidores d’ERC i les dues de Junts per Olèrdola. A títol individual i en qualitat “d’oients”, també s’espera l’assistència d’alguns dels regidors d’Alternativa per Olèrdola, segons avança Esther Baldajos.(àudio)

Un cop format el Consell Local, el propòsit és el de dinamitzar a Olèrdola la participació en campanyes que pugui promoure el Consell per la República, així com entitats que en formen part, com la mateixa ANC o Debat Constituent.(àudio)

La reunió de dimecres, així com la participació en el propi Consell Local per la República, està oberta a la participació a títol individual dels veïns que ho desitgin, sense ser requisit la pertinença a cap entitat o organització.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

 

Document Actions