Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dins el programa “Viu el Parc”, es convoca la XIX edició del concurs de fotografia

Una de les modalitats premiarà imatges captades durant la Festa Major del Parc, programada al castell d’Olèrdola

dijous 19 setembre 2013

Dins dels actes del programa “Viu el Parc”, que arriba a la seva 20a edició aquesta tardor, s’ha convocat la 19à edició del concurs de fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix. Tal i com ha estat habitual en els darrers anys, s’estableixen dues modalitats. Una referida a premiar imatges sobre qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d’Olèrdola i del Parc del Foix i una segona modalitat dedicada a fotografies captades durant la Festa Major del Parc, que s’ha de celebrar el proper diumenge 3 de novembre al castell d’Olèrdola. Andreu Bernabàs, de l’empresa “Taller de Cultura”,encarregada de la gestió de “Viu el Parc”, destaca aquest manteniment de les dues modalitats del concurs. (àudio)

Cada autor pot presentar fins a un màxim e cinc fotografies. El concurs està obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia i les obres caldrà presentar-les dins d’un sobre , abans de les 20 hores del 15 de novembre, a l’Ajuntament de Castelldefels. El veredicte i el lliurament de premis s’ha fixat pel proper divendres 29 de novembre, coincidint amb la inauguració de l’exposició que s’elabora amb les imatges presentades al concurs.(àudio)

Les 18 edicions fetes fins ara certifiquen que les imatges que presenten els concursants tenen un alt nivell i recullen detalls diversos del Parc i de la Festa Major del Parc. (àudio)

La dotació econòmica dels premis suma 650 euros en total. Per a la primera modalitat(qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d’Olèrdola i del Parc del Foix), s’estableixen els premis següents: un primer premi de 250 euros, un segon premi de 100 euros i untercer premi de 75 euros. Per a la segona modalitat(qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc), s’estableix un primer premi de 150 euros i un segon premi de 75 euros.

Més informació a http://www.diba.cat/parcsn/newsletter/fitxers/p10d126.pdf

Escolta l'entrevista a Andreu Bernabàs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions