Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 11 de maig els Diables de Moja organitzen la 5a edició del Bingo Popular

Es repartiran més de 70 premis cedits per empreses i establiments col·laboradors

dijous 25 abril 2013

Dissabte 11 de maig és el dia. Els Diables de Moja han fixat per aquesta data la celebració de la cinquena edició del Bingo Popular. Seran més de quatre hores d’entreteniment a partir de les 5 de la tarda, al Local Nou de Moja, a un preu ben mòdic: 1 euro el cartró.fotobingo.JPG

Txus Búrdalo, cap de colla dels Diables de Moja, confirma que han comptat amb la complicitat dels establiments de Moja, que han donat serveis i productes per a oferir-los com a premis en aquest Bingo Popular. També s’han obtingut aportacions provinents de Vilafranca i d’Els Monjos, fins a fer pujar la xifra de col.laboradors a la setantena .(àudio)

Entre els premis que es podran rebre si es canta línea o bingo hi ha menús en bars i restaurants, serveis de perruqueria, petits electrodomèstics o productes d’alimentació. Txus Búrdalo explica que es preveu fer una dotzena de bingos.(àudio)

La recaptació els Diables la destinaran a adquirir material pirotècnic i a preparar alguna sorpresa per la Festa Major. Per això confien en poder arribar al miler de cartrons venuts, la qual cosa garantiria una aportació de 1.000 euros.(àudio)

Els Diables confien que, tal i com ha passat en les quatre edicions fetes fins ara, el Bingo Popular serà seguit per molts veïns que no es voldran perdre aquesta oportunitat de passar una bona estona amb la possibilitat d’obtenir premis.

Escolta l'entrevista a Txus Búrdalo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions