Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 2 de setembre reobre el Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola

Restarà obert a l’ajuntament d’Olèrdola els dissabtes i diumenges, en horari de 10 a 13:30h

dimarts 22 agost 2017

El Punt d’Informació del Parc d’Olèrdola, situat a l’edifici de l’Ajuntament, reobre els caps de setmana a partir del proper dissabte 2 de setembre. El punt compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i és gestionat per Tríade Serveis Culturals, amb la implicació de l’Ajuntament.

El Punt d’Informació és un servei concebut per a donar informació detallada al visitant, tant del parc com del conjunt de recursos i  activitats que es programin al municipi. Després d’unes primeres setmanes obrint només els dissabtes, durant l’abril es va ampliar el servei i el Punt d’Informació del Parc també va obrir els diumenges, fins el 18 de juny. A partir de setembre reobre després d’aquestes setmanes d’aturada i ho fa mantenint els horaris: dissabtes i diumenge, de 10:00h a 13:30h.

Durant les primeres setmanes de funcionament d’aquest recurs es va poder concloure que el perfil de l’usuari del punt d’informació respon al d’un visitant que no pernocta i ve a passar un dia al Penedès. En forces casos arriba a Olèrdola informat d’allò que vol visitar i molts s’interessen per les rutes de senderisme.

Els visitants provenen sobretot de Barcelona i de rodalies, però també s’han registrat usuaris anglesos i francesos. Quan hi ha algun esdeveniment rellevant a Barcelona o bé hi ha mal temps, la xifra de visitants es redueix. El cap de setmana de major atenció d’usuaris va ser durant el del pont del 1r de maig, i moltes de les visites venen al municipi atretes per gaudir de l’entorn natural.

Una de les iniciatives que també està rebent moltes demandes d’informació és la ruta dels castells de Marca, que uneix els castells de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola.

Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Olèrdola també s’anima als veïns del municipi a que visitin el punt d’informació per conèixer la diversitat de recursos i activitats presents al Parc d’Olèrdola i al conjunt del municipi.

Document Actions