Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 28 de juliol “El Toc d’Olèrdola” participarà a Perpinyà en la Mostra de Cultura Catalana

Formen part de la trentena de grups catalans seleccionats per representar la cultura popular del país

dilluns 16 juliol 2018

Els bastoners d’El Toc d’Olèrdola han estat seleccionats per participar en la Mostra de Cultura Catalana a Perpinyà 2018, que  se celebra el 27 i 28 de juliol. L’agrupació d’Olèrdola formarà part de la trentena de grups de tots els àmbits de la cultura popular que ompliran els carrers principals de la ciutat de Perpinyà, en la que està considerada com “la gran Festa Major de la Cultura Catalana”

El dissabte 28, el programa de la Mostra inclou pel matí una recepció al Palau de Congressos de Perpinyà. A partir de les 11, pels carrers del centre de la ciutat començaran tres cercaviles simultànies i a les 12:30 es viurà la mostra de lluïment. Ja per la tarda, a partir de les 17:00h, començarà una cercavila bastonera i per acabar, de les 20:00 a les 23:30, es viurà la cloenda amb ballades de sardanes, exhibicions de dansa, havaneres i ball folk.

La presència del Toc d’Olèrdola en la Mostra de Cultura Catalana a Perpinyà farà que El Toc d’Olèrdola no pugui ser present en la cercavila de la Festa Major de Moja, el dissabte 28 al vespre, però sí que podran participar en els actes de l’endemà diumenge.

Document Actions