Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’AFM organitza un taller de fotografia “light painting” el 3 desembre al Conjunt d’Olèrdola

L’experiència dóna continuïtat al 1r Taller de Fotografia Nocturna que es va fer durant el març al Castell d’Olèrdola
Fragment del cartell que anuncia el taller
Fragment del cartell que anuncia el taller

dijous 24 novembre 2016

L’Associació Fotogràfica de Moja és incansable. La seva activitat va molt més enllà de les trobades setmanals al Centre Cívic La Xarxa i amb força assiduïtat organitza tallers per a facilitar formació pràctica als amants de la fotografia. Les activitats formatives, en forces casos, també permeten difondre espais d’interès de la comarca i del municipi. Aquest és el cas del taller de fotografia “light painting” que l’entitat organitza pel proper dissabte 3 de desembre al Conjunt monumental d’Olèrdola.

Seguint la profitosa experiència viscuda el mes de març, el taller de “light painting “ tindrà com a escenaris diferents ubicacions de la zona del castell en un horari on l’accés no està obert al públic. I és que el taller es realitzarà a partir de les 8 del vespre i es farà durant quatre hores, sota el guiatge de l’ Oriol Domingo i l’Ignasi Blanca, de l’AFM. En el taller s’aprendran a fer fotografies de nit i en general en condicions on es disposi de molt poca llum. La llum existent es complementa amb fonts de llum artificials, a través de la tècnica anomenada “Light painting”. El mateix Ignasi Blanca resumia en què consisteix aquesta tècnica que centra el taller i recordava el satisfactori antecedent del mes de març. (àudio)

Per participar en l’activitat cal portar càmera amb controls manuals, trípode, disparador remot o intervalòmetre, llum frontal per poder operar la càmera amb les mans lliures, així com roba d’abric i calçat adequat per la muntanya. Blanca indica que per participar en el taller no cal ser un expert.(àudio)

Al Penedès hi ha força contaminació lumínica però l’espai del conjunt d’Olèrdola “pot ser màgic” per a fer aquest taller de fotografia nocturna.(àudio)

Les inscripcions tenen un preu de 25 euros i es poden formalitzar a través de correu electrònic, a l’adreça info@afm.cat

Escolta l'entrevista a Ignasi Blanca, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions