Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 5 de juny l’Ateneu Mogenc i l’AMPA de l’escola Circell organitzen la jornada “Cuidem el medi ambient”

De les 11 a les 13.30h, a la zona dels Pins i a la pista poliesportiva, amb tallers, jocs, exposició i neteja de l’entorn

dimecres 26 maig 2021

 

Per dissabte 5 de juny l’Ateneu Mogenc Fem Poble i l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitzen la jornada de sensibilització ecològica “Cuidem el medi ambient”. Des de les 11 i fins les 13.30, a la zona Els Pins i a la pista poliesportiva, qui ho desitgi podrà participar en tallers, jocs, veure una exposició i implicar-se en una acció de neteja de l’entorn. Són activitats gratuïtes pensades per a tots els públics. En cas de pluja o mal temps la jornada es farà al Local Nou de Moja.

Esther Nogué, membre de la Junta de l’Ateneu Mogenc, explica que la jornada recull propostes veïnals i posa en valor el treball conjunt amb l’AMPA per a oferir aquestes activitats de sensibilització ambiental.(àudio)

Gràcies al suport de la Mancomunitat es podrà oferir un espai de “Recicla-joc”, amb tres jocs diferents on aprendre o reforçar pràctiques de reciclatge. La Mancomunitat també cedeix una exposició itinerant “SOS Planeta”, que s’instal·larà a la pista.

Una altra de les activitats destacades que es programen és un taller d’intercanvi d’esqueixos. Es planteja com un espai on es podran intercanviar esqueixos de plantes entre veïns i amics, amb la voluntat de contribuir a fer que patis, terrasses i torretes facin molt de goig, tal i com resumeix Esther Nogué.(àudio)

En cas de no poder anar a la jornada,  però es disposin de molts esqueixos per regalar, cal posar-se en contacte amb l’organització perquè els recullin , a través dels correus ampaescolacircell@gmail.com ó ateneumogenc@gmail.com.

Una altra activitat vinculada amb la jardineria que s’ha inclòs en la jornada “Cuidem el medi ambient” , porta per títol “Fes el teu planter”. Serà un espai on es podran escollir, plantar  i prendre plançons  cap a casa per fer-los créixer.

Durant la jornada també es podrà fer ús de l’espai Eco-Biblio, amb llibres cedits per la biblioteca de l’escola Circell; i es podrà participar en un taller de caixes niu.

Una altra de les propostes centrals serà la neteja de l’entorn. (àudio)

Els organitzadors recorden que serà obligatori l'ús de mascareta i seguir les indicacions de l'organització, que en tot moment vetllarà per mantenir les mesures preventives de la Covid-19. Es disposarà  de gel hidroalcohòlic, els espais estaran limitats d'aforament i caldrà mantenir la distància interpersonal.

Escolta l’entrevista a Esther Nogué, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions