Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 7 de maig tindrà lloc a Sant Miquel la 1a Trobada de Gent Gran d’Olèrdola

Inclourà un homenatge a les parelles que fan les Noces d’Or i les inscripcions resten obertes fins el 29 d'abril

divendres 08 abril 2016

Dissabte 7 de maig, a partir de dos quarts de sis de la tarda, el Local Social Rossend Montané de Sant Miquel acollirà la 1a Trobada de Gent Gran d’Olèrdola. Organitzada per l’Ajuntament, aquesta activitat de caràcter lúdic i festiu té la voluntat de reunir en un mateix espai a la gent gran d’Olèrdola per tal de poder reconèixer l’aportació destacada que aquest col·lectiu fa al municipi. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, indicava que es tracta d’un acte obert a totes les persones de 60 o més anys d’edat que visquin a Olèrdola.(àudio)
Durant la Trobada es preveu retre homenatge a les parelles del municipi que aquest 2016 facin les seves Noces d’Or.(àudio)
Per facilitar l’assistència, s’organitzen desplaçaments gratuïts en autocar. En un cas des de Daltmar i Moja, a partir d’un quart de sis de la tarda, fins arribar a Sant Miquel. En l’altre, en la mateixa hora, per desplaçar els veïns que ho desitgin de Can Trabal i Sant Pere Molanta. L’acte començarà amb els parlaments de l’alcalde, Lucas Ramírez, i de la regidora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torers; per continuar amb l’homenatge  a les parelles que fan les Noces d’Or. Després s’ha programat la representació de l’obra “Revisió anual”, a càrrec del grup “El Folre” de Sant Pere Molanta, per acabar amb un berenar pels assistents.
Per participar a la Trobada cal inscripció prèvia que es pot fer als casals d’avis del municipi fins el 29 d’abril. Si hi ha parelles residents als nuclis d’Olèrdola que celebren les seves Noces d’Or de casats aquest 2016 , l’Ajuntament d’Olèrdola les anima a fer-ho saber per poder ser homenatjades durant la Trobada.
La voluntat de l’Ajuntament és que aquesta Trobada de gent gran del municipi és faci cada any i de forma itinerant en cadascun dels nuclis del municipi.(àudio)
Per inscripcions o ampliar informació , les persones interessades es poden posar en contacte amb la dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola o bé trucar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions