Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte 9 de maig l’Ajuntament convoca una activitat d’educació ambiental a la Muntanyeta

Es proposa netejar la finca municipal de deixalles, dins de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 29 abril 2015

Per la seva proximitat a nuclis poblats, pels seus atractius i pels serveis que disposa, la finca municipal de la Muntanyeta és un espai natural molt visitat. Aquest ús fa que en ocasions siguin perceptibles alguns residus, com malauradament passa en gairebé tots els espais naturals que acullen activitat de lleure. Per netejar l’espai amb la participació de tothom, l’Ajuntament d’Olèrdola convoca una activitat d’educació ambiental el proper dissabte 9 de maig al matí. Serà dins de la setmana europea de la prevenció de residus, en una iniciativa que forma part de l’anomenat “European clean up day!”. La tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell, explicava que aquest és el primer any que Olèrdola respon a la crida i participa en aquesta activitat que compta amb la implicació d’entitat locals catalanes.(àudio)

Amb material aportat per l’Agència de Residus de Catalunya, la voluntat és que es puguin separar les deixalles, diferenciat les fraccions de vidre, envasos, paper, orgànica i rebuig.(àudio)

Per tal d’atraure a un públic familiar, el material promocional de l’activitat s’ha distribuït entre tots els alumnes de les escoles Circell i Rossend Montané.(àudio)

L’activitat començarà a dos quarts de 10 del matí de dissabte 9 de maig, a la zona d’aparcament de la Muntanyeta. És una activitat apte per a tots els públics i caldrà portar calçat còmode, guants, gorra i crema solar. Per a més informació es pot trucar al telèfon de l’ajuntament, el 93 890 35 02, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça badellpc@diba.cat

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions