Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte arriba a Moja l’obra “Barbes de balena”, un divertit i reivindicatiu homenatge “a les nostres avantpassades”

L’espectacle és la tercera de les propostes del cicle “Escena Olèrdola” i s’ha programat al Local Nou de Moja a les 20.00h

dimecres 06 novembre 2019

 

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, el Local Nou de Moja acollirà la tercera de les propostes del cicle d’espectacles professionals “Escena Olèrdola”, organitzat per l’Ajuntament d’Olèrdola. La companyia “Els Pirates Teatre” representa “Barbes de balena. O de què estan fetes les cotilles”, un muntatge que arriba a Olèrdola avalat per l’èxit assolit durant tres temporades al teatre Maldà de Barcelona.

A partir de la figura de la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya,  Dolors Aleu i Riera, l’obra reflexiona sobre les dones d’ara i d’abans per preguntar-se si “ens hem tret les cotilles reals i figurades que ens constrenyen”.

La proposta equilibra teatre de text, dansa, música, reivindicació, humor i poesia i suposa una reivindicació de “les històries de les nostres dones”, tal i com explica una de les actrius, Núria Cuyàs.(àudio)

La música i el moviment, amb passatges que ens remeten al cabaret, tenen una gran importància en l’espectacle. I és que la voluntat era la de crear una proposta amb diferents expressions artístiques en un mateix pla.(àudio)

Els Pirates Teatre han portat “Barbes de balena” en diferents localitats del país i sempre han notat la connexió amb el públic “perquè tothom té històries familiars” d’avantpassades que poden remetre a situacions que apareixen en l’obra.(àudio)

La direcció de l’obra va a cura de Mònica Bofill, amb Ariadna Cabiró, Laura López, Núria Cuyàs i Anna Romaní a la interpretació. El preu de l’entrada és de 3’5€.

Escolta l'entrevista a Núria Cuyàs, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions