Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte coneix el Parc d’Olèrdola de forma lúdica amb “L'estrany viatger i el seu mapa”

L’activitat és un joc de pistes per a públic familiar que permetrà conèixer els antics habitants d’Olèrdola

divendres 19 setembre 2014

Les opcions per conèixer el Parc d’Olèrdola a través d’alguna activitat lúdica atractiva són diverses al llarg de l’any. Aquest cap de setmana la proposta que ens arriba de Tríade, l’empresa de serveis culturals encarregada de la programació de les activitats, porta per nom “L’estrany viatger i el seu mapa”. S’ha previst fer aquest dissabte a les 11 del matí i està pensada per a tota la família, tal i com indica Josep Anton Pérez, responsable de Tríade.(àudio)

Antigament els habitants d’Olèrdola utilitzaven elements de la natura per orientar-se per la ciutat. L’activitat exposa que a l’edat mitjana arribà a Olèrdola un estrany viatger vingut de l’orient i gràcies als seus coneixements sobre els punts cardinals va poder crear un mapa de la muntanya, però que malauradament el va perdre en aquest mateix indret. A través de l’activitat, els participants s’endinsaran a l’antiga ciutat emmurallada per conèixer-la i descobrir els antics habitants d’Olèrdola. Es tracta d’un joc de pistes que convida als participants a trobar el mapa de l’estrany viatger.(àudio)

Com a premi el viatger deixarà crear un objecte preuat per l’època, que  es podran portar a casa els participants.

L’activitat s’ha consolidat entres les propostes que es programen a Olèrdola i compta amb un elevat seguiment.(àudio)

Cal fer inscripció prèvia, trucant al telèfon 93 817 28 68 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça info@triadecultural.com

L’activitat té un preu de 4,65€ pels adults; pels infants (5-12 anys) de 2,50 €; l’entrada reduïda (Cercle d’Amics dels Parcs Naturals i majors de 65 anys) és d’un import de 2,70€; mentre que pels infants de 0-4 anys és gratuïta.

D’altra banda, des de Tríade s’informa que, por motius aliens a la seva voluntat, s’ha hagut d’ajornar l’activitat programada el diumenge relacionada amb el món vitivinícola a Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Pérez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions