Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte el Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola celebrava amb un sopar el seu tercer aniversari

Augmentar la xifra de socis i incrementar les hores d’obertura del casal, són dos dels reptes plantejats

dimecres 21 maig 2014

Dissabte a la nit el Casal d’Avis de Sant Miquel d’Olèrdola celebrava amb un sopar el seu tercer aniversari. La celebració es va fer a la mateixa seu del casal, al local social Rossend Montané, i va comptar amb l’assistència d’una vintena de socis i sòcies, a més de la presència de l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort; de la regidora de gent gran, Arantxa Torres, i de la dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, Imma Ferret.

Arantxa Torres destacava que la celebració va ser ben especial i amb molt de caliu. Un dels principals reptes és el d’augmentar la xifra de socis.(àudio)

Tant des de l’Ajuntament com des de la mateixa junta del Casal d’Avis es fa una crida perquè la gent gran que ho desitgi utilitzi l’espai del casal d’avis i s’animi a fer-se soci.(àudio)

Amb la voluntat de dinamitzar el casal, recentment s’ha passat a obrir una tercera tarda i no es descarta que ben aviat es pugui obrir el local també els caps de setmana.(àudio)

La Junta del Casal d’Avis de Sant Miquel està encapçalada per Jaume Rovira. Les tres tardes que obre el Casal d’Avis a la setmana són les de dimecres, dijous i divendres.

Escolta l'entrevista a Arantxa Torres, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions