Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte el Casal d’Avis de Sant Pere Molanta celebra el seu 10è aniversari

La celebració inclou dinar i un reconeixement a les persones que han passat per la junta de l’entitat

dimecres 11 novembre 2015

El Casal d’Avis de Sant Pere Molanta està d’enhorabona. Fan 10 anys i aquest dissabte ho celebren com cal.  Seguint el patró habitual de la celebració dels darrers aniversaris de l’entitat, el Casal d’Avis ha organitzat un dinar de germanor, però enguany no s’ha passat per alt aquest rodó aniversari i hi haurà altres elements afegits que donaran un contingut especial i memorable a la cita.

Jaume Hill, president del Casal d’Avis, indicava que durant la celebració hi haurà l’actuació de la coral del Casal; també es preveu exhibició i taller per aprendre a ballar country a cura de “Gatzara Country”; així com el sorteig de peces artesanes fetes en el taller de manualitats del Casal. De manera especial, en la jornada no hi faltarà un reconeixement i homenatge per a totes les persones que en aquests 10 anys han format part de la Junta de l’entitat.(àudio)

El Casal d’Avis arriba als 10 anys ple de dinamisme. Exemples d’aquesta vitalitat en són l’alt seguiment d’activitats com la gimnàstica, el consolidat funcionament de la coral i de les manualitats o bé l’elevada resposta que obtenen les festes que programen. (àudio)

Des dels seus inicis, el Casal d’Avis ha comptat amb diferents persones per a formar els equips que l’encapçalen, amb una considerable rotació de càrrecs. Per l’assemblea anual del mes de gener, es preveu un nou relleu a la junta que inclourà el canvi de president, tai i com anuncia el mateix Jaume Hill. (àudio)

El dinar de dissabte i l’activitat de celebració de l’aniversari s’ha programat a la Sala de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta. Hi participaran un centenar dels gairebé 200 socis de l’entitat i també es comptarà amb la presència de l’alcalde, Lucas Ramírez,  i de la regidora de gent gran, Arantxa Torres.

Escolta l'entrevista a Jaume Hill, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions