Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es disputa la 2a edició de les 12 hores de futbol sala de Can Trabal

El torneig l’organitza l’Àrea de Cultura de Can Trabal i es disputarà entre les 9 del matí i les 9 de la nit
Les inscripcions resten encara obertes
Les inscripcions resten encara obertes

dilluns 01 juliol 2013

La segona edició de les 12 Hores de futbol sala de Can Trabal ha iniciat el seu compte enrere. Aquest torneig es disputarà dissabte, entre les 9 del matí i les 9 de la nit, a la pista poliesportiva de Cant Trabal, sota l’organització de l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del nostre municipi. Juanan Moreno, un dels organitzadors, explicava que el torneig es disputarà en sistema de lligueta i inclou un premi de 450 euros per l’equip guanyador.(àudio)

Les inscripcions es poden formalitzar trucant al 627 59 88 28 o bé enviant un correu electrònic a l’adreça areadecultura@hotmail.com.

L’Àrea de Cutura té per objectiu dinamitzar la vida lúdica de Can Trabal, incorporant també propostes esportives que estan tenint bona resposta com aquestes 12 hores de futbol sala o bé el torneig de petanca.(àudio)

L’origen del torneig és la formació d’un equip de futbol sala a Can Trabal. Participen en el torneig, juntament amb altres equips de la zona i també d’algun altre més vingut des de Barcelona.(àudio)

La positiva experiència de l’any passat ha animat a l’Àrea de Cultura a tornar a organitzar aquest torneig. A més dels partits de futbol sala, també s’oferiran activitats pels més petits durant la tarda.

Escolta l'entrevista a Juanan Moreno, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions