Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es farà una xerrada a Daltmar dins de la campanya “Olèrdola recicla!”

La convocatòria s’ha establert a les 12:00, al bar social de la zona d’equipaments
La primera de les xerrades de la campanya es feia a Moja
La primera de les xerrades de la campanya es feia a Moja

dilluns 30 gener 2017

Aquest mes de febrer es viu la recta final de la campanya “Olèrdola recicla!”, que es porta a terme al municipi des del passat mes de novembre. Dins de la campanya s’han programat xerrades com les ja fetes a Moja, a Sant Miquel d’Olèrdola i a Sant Pere Molanta. I ara toca el torn de les urbanitzacions. Aquest dissabte 4 de febrer la xerrada es convoca  a Daltmar, al bar de la zona d’equipaments, a les 12 del migdia. En el mateix punt horari, dissabte 18 de febrer, el local social de Can Trabal acollirà la cinquena i darrera de les xerrades.

L’objectiu de la campanya és incidir en la millora de la quantitat i de la qualitat dels residus recollits selectivament, sobretot de les fraccions dels envasos lleugers, del vidre, del paper-cartró i de la brossa orgànica. A diferència dels pobles de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta, a les urbanitzacions no està implantat el sistema de recollida “porta a porta” i el contingut de les xerrades i de les recomanacions per a reciclar correctament variarà respecte les tres sessions ja realitzades.

Recordem que als assistents de les xerrades se’ls lliurarà un recurs informatiu i l’obsequi d’una bossa reutilitzable plegable que facilitarà a tothom poder fer una compra sense residus. També es podrà recollir a la xerrada informativa un joc de bosses reutilitzables per fer la recollida selectiva a casa dels envasos lleugers, de vidre i del paper i cartró. En els dies posteriors a les xerrades, es realitzaran visites als establiments comercials i a les llars.

Document Actions