Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte es vivia l’acte institucional de cloenda del 25è aniversari del Base Olèrdola

Es va reconèixer la implicació de l’Ajuntament, la tasca fundacional de Juan Francisco de Tena, la d’Enric Vidal com a dissenyador de la samarreta commemorativa i la de Joan Martí per la revista del 25è aniversari

dilluns 23 maig 2022

 

Dissabte al matí se celebrava a les instal·lacions municipals del camp Els Pins de Moja  l’acte institucional de cloenda del 25è aniversari del Club d’Esports Base Olèrdola. Amb l’acte el club agraïa la participació de l’Ajuntament d’Olèrdola en el desenvolupament del club. També es va reconèixer la tasca de Juan Francisco de Tena, un dels fundadors de l’entitat  i peça clau en el creixement esportiu del club. L’acte de dissabte també va servir per agrair a Enric Vidal el disseny de la samarreta commemorativa de l’aniversari, que han lluït tots els equips del club i que va ser escollit després de la convocatòria d’un concurs públic. Finalment, també es va voler reconèixer la tasca de Joan Martí per l’elaboració de la revista del 25è aniversari.

La Junta va estar representada pel seu president, Paco Sánchez; així com per Ernest Albà, vocal responsable de l’Àrea Social; i pel tresorer, Àlex Sánchez. L’entitat ha agraït la tasca de  totes aquelles persones que han treballat pel Base Olèrdola durant aquesta trajectòria. El regidor d’esports, Pere Sadurní, també expressava aquest agraïment de l’Ajuntament als fundadors i a tots els esportistes “que junts han fet possible que el Base Olèrdola sigui un referent d'escola de futbol al Penedès”.

 

Document Actions