Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte i diumenge de la setmana que ve el CIE Olèrdola organitza la 1a Fira de Primavera

Diumenge 21 d'abril s’ha programat una fira d’artesania, arts i ecologia

dijous 11 abril 2019

 

El Centre Integral Esportiu d’Olèrdola, amb seu a Daltmar, organitza per dissabte i diumenge  de la setmana que ve, dies 20 i 21 d’abril, la primera Fira de Primavera. Els esports tindran un paper central però no exclusiu i compartiran protagonisme amb l’artesania i propostes de caràcter cultural i ecològic.

Dissabte 20 pel matí s’ha programat un Torneig Americà de pàdel, al preu de 7 € la inscripció. Per la tarda s’ha previst un concurs de dibuix, un partit de futbol de solters contra casats i al vespre se servirà una botifarrada, al preu de 6 €.

Diumenge, des de les 10 del matí a les 2 de la tarda, hi conviuran propostes ben diverses com un partit de  “futbol 5” de pares contra fills,  cafè-xerrada per a difondre les propietats de les plantes remeieres, tast gratuït de cafè, taller de manualitats o tast de vermuts. Però sens dubte, la proposta més destacada serà la Fira d’artesania, arts i ecologia que preveu reunir a una dotzena de parades, incloent cosmètica natural, bioconstrucció, il·lustracions, bijuteria, artesania o manualitats fetes pels infants.

 

Document Actions