Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte reobre el Punt d’Informació Turística d’Olèrdola

A la seu d’Olèrdola del MAC, els dissabtes, diumenges i festius en horari de 10 a 13.30h

dijous 03 juny 2021

 A partir d’aquest dissabte reobre el Punt d’Informació Turística d’Olèrdola, que restarà obert al públic els dissabtes, diumenges i festius en horari de 10.00 a les 13.30h. Com l’any passat, el Punt d’Informació està situat a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya.

En el ple de l’Ajuntament d’aquest dimarts, el regidor de patrimoni, Pere Sadurní, informava de la reobertura i destacava que es repeteix l’emplaçament del Punt d’Informació després de l’èxit de l’any passat, quan les xifres de visitants es van quadruplicar respecte les dades del 2019. (àudio)

El Punt d’Informació es pot prestar gràcies al conveni signat amb la Diputació. Des de l'Ajuntament també s' agraeix al MAC Olèrdola la seva predisposició i cessió d' espais.

El punt d´informació va destinat tant als visitants com als  veïns i veïnes d’Olèrdola, facilitant informació gratuïta de les rutes i de les activitats que es realitzen  al Parc d´Olèrdola i a la resta del municipi. També es faciliten informacions sobre comerços, restauradors i allotjaments.

L´any passat el Punt d’Informació va atendre  850 visitants, la gran majoria de Vilafranca, de Vilanova i d’ Olèrdola. En la major part dels casos, es sol·licitava informació de les Rutes de senderisme. També preguntaven per la Muntanyeta o  l' Enoturisme. Pere Sadurní indica que l’objectiu d’aquest 2021 és consolidar la xifra de 850 visitants assolida l’any passat.(àudio)

El Punt d’Informació és una eina més per a difondre l’ampli patrimoni que acumula Olèrdola, amb el Conjunt Monumental, 5 esglésies romàniques,2 torres medievals,2 mil·liaris romans, el Pla dels Albats, les Balmes de la Vall, Viladellops o les construccions de pedra seca.

Sadurní resumia que es busca oferir “un molt bon servei d' acollida i d’atenció al visitant, millorant la difusió i informació del Parc d´Olèrdola i del municipi”.

Document Actions