Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte s’ha convocat una assemblea que preveu escollir nova Junta de Compensació a Can Trabal

La convocatòria la recolza l’Ajuntament i busca acabar amb la paràlisi de gestió, després de 9 anys sense Junta

dimecres 22 novembre 2017

Dissabte, a les 17:00h i al lcoal social de Can Trabal, s’ha convocat assemblea  de propietaris de parcel.les d'aquesta urbanització del municipi. La reunió té  el propòsit principal d’escollir una nova Junta de Compensació que posi fi a 9 anys de paràlisi de gestió a Can Trabal, després d’aquest temps sense convocar-se assemblees de propietaris. La Junta anterior formalment no ha estat dissolta i ha estat inactiva en tot aquest llarg període. Conscients de que  superar aquest bloqueig és un requisit per a realitzar les actuacions de millora necessàries a Can Trabal, l’Ajuntament d’Olèrdola va promoure a finals de setembre la convocatòria d’una reunió veïnal que ha estat l’origen d‘aquesta assemblea de dissabte.

Juanma Samblás, regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, explicava que d’aquella reunió convocada per l’Ajuntament va sorgir un grup de veïns que va recollir les signatures necessàries per a convocar la reunió extraordinària de dissabte. És necessitava el 30% de coeficient de propietat de les 300 parcel·les i s’ha superat, assolint la signatura de 110 parcel.listes. Samblás assenyalava que  entre el grup  que ha  treballat la convocatòria de la reunió de dissabte hi ha persones disposades a assumir responsabilitats i ser escollides per a reactivar la Junta de Compensació.(àudio)

L’horitzó compartit és que Can Trabal sigui recepcionada per l’Ajuntament. Samblás no amaga que la situació de Can Trabal és complexa i fer-ho no serà senzill. Amb serveis executats , però no en les condicions necessàries i amb les obres de clavegueram pendents de fer-se. Per això la Junta haurà d’afrontar els treballs per a elaborar el projecte de reparcel·lació i el d’urbanització. Un altre objectiu serà regularitzar el funcionament de la Junta de Compensació, després de 9 anys sense passar-se quotes als propietaris.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola hi ha tota la predisposició a estar al costat dels veïns i a acompanyar a la Junta de Compensació en aquesta nova etapa que es preveu obrir  a partir de dissabte. (àudio)

Tal i com passa a Daltmar, el mateix Ajuntament formarà  part de la Junta  i serà representat per Juanma Samblás.

Escolta l'entrevista a Juanma Samblás, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions