Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte s’ha programat el 2n Taller Mostra d’Anellament d’ocells a Olèrdola

Des de les 9 del matí i fins les 13:00h es mostrarà al Conjunt Monumental la tècnica del marcatge d’aus silvestres

dimarts 23 febrer 2016

Després de la primera experiència realitzada fa tot just un any, aquest dissabte s’ha programat al Conjunt Monumental d’Olèrdola el 2n taller Mostra d’Anellament d’ocells a Olèrdola. Aquesta activitat familiar és gratuïta i mostrarà la tècnica del marcatge d'aus silvestres.

Les xarxes per capturar els ocells es muntaran al voltant de la Font de l’Alba i amb l’ajuda d’un guarda del Parc es procedirà a fer el marcatge d’aus a l’Aula Taller. Així ho explica Xavier Fernández, informador del Conjunt Monumental d’Olèrdola.(àudio)

Els marcatges d’ocells es preveuen fer cada mitja hora, de les 9 a la una del migdia. A l’Aula Taller del Conjunt Monumental, les famílies que ho desitgin podran veure com s’obtenen les dades dels ocells.(àudio)

Activitats com les de dissabte reforcen el caràcter d’espai natural del Conjunt d’Olèrdola i permeten transmetre que l’indret també és ric en flora i fauna, no només en història.(àudio)

L’activitat és organitzada conjuntament pel Departament de Cultura, de qui depèn l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural; i la Diputació de Barcelona, institució que gestiona el Parc del Garraf, Olèrdola i del Foix.

El servei de "Ràdio a la carta" temporalment no es pot actualitzar

Document Actions