Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte té lloc la cursa de pocket bikes “VII Memorial Ferran Badia”

S’ha programat a Vila Maimona, a partir de dos quarts de 4 de la tarda, dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta
La prova preveu reunir una trentena de pilots
La prova preveu reunir una trentena de pilots

divendres 17 agost 2012

Petites però potents. Així són les pocket bikes, les motos de butxaca que tornen a tenir un paper destacat dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta, per vuitena ocasió. A Vila Maimona, a partir de dos quarts de 4 de la tarda de dissabte, s’hi celebra la 8a edició de la cursa de pocket bikes “VII Memorial Ferran Badia”. Les inscripcions s’hauran de formalitzar entre dos quarts de 4 i les 4.  Acte seguit donarà inici la prova en la categoria júnior, per a menors de 14 anys, per passar a continuació a la prova per a joves i adults a partir dels 14 anys.

La cursa l’organitza l’Associació d’Amics Ferran Badia. Un dels seus membres, Oriol Orejuela, explicava que les motos són de 49 cc i les proves són “espectaculars de veure” . Orejuela recordava que la prova s’organitza en homenatge a Ferran Badia.

Les pocket bikes van tenir gran popularitat fa uns 10 anys. Va ser llavors quan es van anar creant proves en festes populars. La de Sant Pere Molanta ha anat mantenint el bon ambient, amb molt de públic que la segueix, comptant amb una participació propera a la trentena de pilots.

L’Associació d’Amics Ferran Badia vetlla perquè la prova reuneixi totes les condicions de seguretat necessàries, instal·lant elements protectors en els revolts, netejant l’asfalt i garantint la presència d’una ambulància. Els participants han de portar l’equipament adequat per pilotar les motos, perquè de no ser així no podran participar en la prova.

Les curses es preveuen completar en unes dues hores i mitja. Cap a dos quarts de 7 hi haurà el lliurament de trofeus i aperitiu per a tothom.

 

 

 

 

Document Actions