Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabte torna el Mojatast

A partir de les 19:00h, a la plaça de l’Església, amb fira gastronòmica, jocs gegants i concert amb Gina & The Tonics

dimecres 21 setembre 2022

Després de dos anys de no poder-se realitzar a causa de la Pandèmia, aquest dissabte 24 de setembre l’Ateneu Mogenc organitza la 4a edició del Mojatast. Tal i com recordava la presidenta de l’entitat, Elsa Vila, el  Mojatast té el doble propòsit d’oferir activitats al poble i promoure els productes de proximitat.(àudio)

 L’escenari es manté i la  plaça de l'Església acollirà el Mojatast, a partir de les 7 de la tarda i fins les 10 de la nit.  El Mojatast es concep com una fira gastronòmica d'àmbit local, on es podran degustar productes mogencs i de proximitat amb un espai de tapes calentes cuinades al moment de la mà de Josep Mª Neyra. Es posaran a la venda uns tiquets per un import de 8 € que inclouran: un aperitiu, dues tapes, una beguda i postres. També hi haurà tiquets de repetició de qualsevol producte, al preu de 2 €. Les copes tindran un dipòsit de 5 € que seran retornats al fer la devolució de la copa. Als socis de l’Ateneu, al comprar un tiquet se'ls obsequiarà amb un tiquet de repetició. (àudio)

A més del protagonisme de la gastronomia, un altre dels atractius del Mojatast és la música en directe de qualitat. En aquesta ocasió, gràcies al grup Gina & The Tonics, que actuarà a partir de les 19:30 i dins les 21:00h. Durant tot el Mojastat també es podrà jugar als jocs gegants d'Activijoc.

En l’àmbit gastronòmic, Elsa Vila destaca que un dels centres d’interès seran les tapes calentes que es cuinaran i serviran al moment (àudio)

Els productes d'empreses d'àmbit local i de proximitat que es podran degustar són de Mitjans, Caves Hill, Celler Cooperatiu de Moja, Aula del Vi, Olivella Galimany, Forn Rius.

En cas de pluja el Mojastat es traslladaria a l’interior del Local Nou

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Galeria d'Imatges

MojaTastOk.jpg

Document Actions