Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dissabtes de Vins al MAC Olèrdola

Amb l’entrada al recinte es podran tastar vins dels cellers de la Carretera del Vi, els dissabtes a les 12.30h, fins el 29 d’octubre

divendres 16 setembre 2022

Des d’aquest dissabte 17 de setembre i fins el proper 29 d’octubre, qui triï el dissabte per visitar la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia tindrà l’al·licient afegit de poder degustar una copa de vi dels cellers que integren la Carretera del Vi. Serà a les 12.30h, en una activitat inclosa en el preu de l'entrada al recinte. No cal reserva prèvia.

Carretera del Vi

La Carretera del Vi, la “Wine Road” del Mediterrani està inspirada en les Wine Roads internacionals. És la primera proposta enoturística de tot l’estat en oferir un recorregut lineal des de les vinyes fins el mar, amb un alt valor històric, cultural i ecològic. 

Tretze cellers del Penedès i set municipis de les comarques del Penedès i el Garraf, uneixen els seus actius turístics sota el nom de La Carretera del Vi, recuperant l’antic traçat comercial que unia l’interior del Penedès amb la costa mediterrània i que utilitzaven ja els romans per a fer arribar els vins elaborats en aquest territori a tot el món.

La Carretera del vi és també una ruta patrimonial, i es pot completar descobrint alguns punts importants al camí que formen part del nostre patrimoni arquitectònic i cultural, i que ens expliquen la història d’aquesta terra de vins. El conjunt monumental d'Olèrdola és un dels punts d'interès d'aquest recorregut i permet conèixer 4.000 anys d'història del Penedès. 

Per saber-ne més:

EL PASSAPORT DE LA CARRETERA DEL VI

 

Document Actions