Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 11 de juny Moja viurà la 5a edició de la cursa 10K i 5k

Aquest serà el darrer any que l’organitzi l’Esportiu Zona Moja abans de que el Grup de Joves agafi el relleu

divendres 26 maig 2017

Després del parèntesi de l’any passat, aquest 2017 torna a organitzar-se la cursa 10K i 5 K de Moja. Aquesta cinquena edició presenta diferents novetats. Entre les més destacades cal assenyalar el canvi de data, però també altres aspectes que tenen a veure amb el recorregut, l’organització i els incentius per participar-hi. Així, s’ha optat per reduir al màxim el preu d’inscripció, que era  de 8 euros si es feia de manera anticipada  i de 10 euros a partir del dia 14. També s’ha ajustat el recorregut escurçant lleument  la segona de les voltes al circuit per aproximar-se de manera més exacte a un trajecte de 10 quilòmetres. I , en la vessant organitzativa, aquest serà també un any de transició perquè es preveu que sigui el darrer que la prova l’organitzi el Club Esportiu Zona Moja abans de passar a ser assumida pel renovat Grup de Joves de Moja.

Juan Mancedo, del Club Esportiu Zona Moja, recordava que la prova habitualment se celebrava el mes de novembre i ara han canviat la data amb el propòsit de que la variació “sigui ben rebuda”.(àudio)

Mancebo precisava que el recorregut no varia, combinant l’atractiu d’incloure el pas per l’interior del poble amb trams de camins. La segona de les voltes s’ha escurçat uns cent metres, però això no varia les característiques d’un recorregut singular. Pel que fa al preu d’inscripcions, Mancebo explicava que s’havia reduït perquè no hi haurà samarreta commemorativa.(àudio)

Una prova com aquesta 10 K i 5 K requereix de la implicació d’un gran grup humà. Són prop de 60 persones les vinculades a l’organització. Les ganes necessàries i la motivació que requereix un esdeveniment així l’any que ve les aportarà el Grup de Joves.(àudio)

La prova es realitzarà el diumenge 11 de juny, amb sortida des de davant de l’escola Circell a les 9 del matí. Les inscripcions es poden fer a les web www.esportiuzonamoja.wordpress.com o a www.xipwin/cursamoja2017. També presencialment a la botiga Espai Running de Vilafranca o a La Botiga de la Sílvia a Moja.

Escolta l'entrevista a Juan Mancebo realitzada pel programa "Balcó de les entitats" de Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions