Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 27 de novembre el Centre Cívic La Xarxa acollirà el 3r Mercat Solidari de Moja

Com a novetat, el pianista David Jiménez interpretarà les peticions musicals dels veïns que facin aportacions
Nora Claramunt i Àngels Clua, voluntàries del Mercat Solidari
Nora Claramunt i Àngels Clua, voluntàries del Mercat Solidari

dijous 17 novembre 2016

Un grup de veïnes tornen a sumar esforços per a fer possible el Mercat Solidari de Moja. La iniciativa la va promoure Sílvia Santacana, de Queviures Sílvia, i en els dos darrers anys ha posat a la venda objectes de segona mà en bon estat a uns preus molt assequibles. El funcionament no varia respecte les dues edicions anteriors. Els veïns que desitgin donar objectes, des de roba, fins a bijuteria, passant per joguines o llibres, ho poden fer aquests dies a Queviures Sílvia. Només es demana que els objectes que es donin estiguin en bon estat. Qui tingui dificultats per a desplaçar-se o necessiti ajuda per traslladar el material, pot comunicar-ho al mateix establiment, al telèfon 93 817 35 02, per poder fer la recollida a casa. El material recollit es posa a la venda en  un mercat solidari ben variat, que aquest any serà el diumenge 27 de novembre, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, en horari de 10:00 a 14:00h i de 17:00 a 20:00h.

Àngels Clua, una de les voluntàries que fan possible el Mercat Solidari, explica que no es canvia el funcionament d’un mercat que té finalitzat solida`ria i que posada a la venda, a molt bon preu, productes en bon estat. (àudio)

L’any passat els diners recaptats es van lliurar a l’assemblea de Creu Roja de l’Alt Penedès. Aquest any el destí encara està per determinar , però es garanteix que tindrà un receptor que atengui necessitats socials en aquests dies propers a les festes de Nadal. Respecte les dues darreres edicions, el Mercat Solidari avança dates i es fa abans de desembre per evitar la coincidència amb altres activitats que es programen al poble, especialment a benefici de La Marató de TV3. (àudio)

Nora Claramunt, col·laboradora del Mercat Solidari, explicava que aquest any es pot comptar amb el músic tarragoní David Jiménez, veí de Moja i professor de música a Tarragona, que interpretarà al teclat les peticions musicals que facin les persones que diumenge 27 de novembre facin donatius .(àudio)

I és que qui no vulgui adquirir cap producte que es posi a la venda, té una forma directa de col·laborar en aquesta iniciativa solidària introduint el seu donatiu en una guardiola que es posarà en les parades del mercat. Aquest donatiu li donarà opció a demanar una cançó perquè la interpreti David Jiménez.

Escolta l'entrevista a Àngels Clua i Nora Claramunt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions