Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 29 de setembre la Societat La Lleialtat organitza la Festa de Sant Miquel

Hi haurà una caminada pel matí, amb visita a caves Torreblanca, i paella popular
La paella popular es va fer l'any passat l'11 de Setembre
La paella popular es va fer l'any passat l'11 de Setembre

dijous 19 setembre 2013

El 29 de setembre és Sant Miquel. La Societat La Lleialtat de Sant Miquel d’Olèrdola no passa per alt la celebració del patró del poble i el mateix diumenge 29 de setembre organitza activitats festives. A partir de les 9 del matí començarà una caminada fins a les caves Torreblanca. Allà es farà una visita a les seves instal·lacions. A les 2 del migdia se servirà una paella popular, al local social Rossend Montané, per continuar amb un bingo. Maria Montané, presidenta de la societat, recordava que des de l’entitat es vol celebrar amb aquests actes Sant Miquel.(àudio)

La paella popular és una activitat que els darrers anys s’havia programat per l’11 de setembre. Aquest 2013 es va decidir ajornar-ho tenint en compte les activitats que es feien en motiu de la Diada Nacional, també al municipi.(àudio)

Per inscriure’s a la paella popular cal trucar al telèfon 618 041 847, abans del proper dijous 26 de setembre. El preu és de 12 euros pels socis i de 18 pels no socis, mentre que en els cas dels infants l’import és de 7 euros. Si tenim en compte les nombroses activitats que es fan al llarg de l’any i els descomptes que tenen els socis en els preus dels àpats, Maria Montané assenyala que ser soci surt a compte. A més també subratlla que és una forma de fer poble.(àudio)

La Societat ja ha enllestit també el programa d’actes de la Festa Major, que es viurà de l’11 al 13 d’octubre. Com a preàmbul, el dia 5, s’han programat algunes activitats de caràcter esportiu.

Escolta l'entrevista a Maria MOntané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions