Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 30 de setembre el Base Olèrdola i l’Òdena es disputaran la 1a Copa Olèrdola femenina

La competició la patrocina l’Ajuntament i s’ha programat al Camp municipal Els Pins de Moja a les 6 de la tarda

divendres 14 setembre 2018

Després de 31 edicions disputades de la Copa Olèrdola de futbol masculina, aquest 2018 arriba la primera edició de la femenina. La disputaran a partit únic, el proper diumenge 30 de setembre, el Base Olèrdola i l’Òdena. La cita és a les 6 de la tarda al camp municipal Els Pins de Moja.CartellBaseFem.jpg

El president del Base Olèrdola, Josep Maria Sánchez, valorava que l’estrena d’aquesta Copa Olèrdola era un fet positiu pel municipi però arribava una mica tard.(àudio)

Partits com el de la Copa Olèrdola tenen el propòsit de recolzar el coneixement del futbol femení. Des del club es lamenta que el Base femení no tingui el mateix tracte que el masculí.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, resumia que aquesta Copa Olèrdola femení persegueix els mateixos propòsits que la competició masculina: contribuir a recolzar els equips del municipi i difondre Olèrdola.(àudio)

El Base Femení és el segon equip de la comarca i fa dues temporades va militar a la 1a divisió. Per l’Ajuntament, és un orgull poder tenir al municipi un equip com el Base Femení.(àudio)

Amb competicions com la programada el proper dia 30 tant des del club com des de l’Ajuntament s’apunta que es pot ajudar a promoure la pràctica del futbol femení i, de manera més concreta, contribuir a crear les condicions per a que el Base Olèrdola pugui arribar a recuperar en un futur no molt llunyà equips femenins de futbol de categories formatives.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Josep Maria Sánchez i Pere Sadurní

Document Actions