Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge 60 persones participaran en el dinar per la Marató de TV3 convocat pel Casal d’Avis de Moja

El Casal confia poder recaptar una xifra propera als 1.800 euros ja assolits l’any passat
Com cada any, el Casal d'Avis també convocarà una xerrada per difondre la Marató
Com cada any, el Casal d'Avis també convocarà una xerrada per difondre la Marató

dijous 18 octubre 2012

 

El Casal d’avis de Moja organitza per aquest diumenge el quart dinar solidari a benefici de la Marató de TV3. Les inscripcions al dinar s’han tancat amb l’assistència confirmada de 60 persones, xifra lleugerament inferior a la que es va obtenir l’any passat.

La tresorera del Casal d’Avis, Maria Teresa Hill, recordava que 10 dels 20 euros que es paguen per dinar van destinats íntegrament a la Marató, mentre que la resta serveixen per a sufragar part del cost del dinar. (àudio)

El menú del dinar solidari, elaborat per menjars casolans Cal Soler, inclou canelons d’ànec, llom amb patates i crema de bolets, a més dels postres, gentilesa d’una sòcia, l’aigua, el vi del Celler Cooperatiu, cava de Caves Hill , cafè Flor de Yateras i licors. El dinar començarà a partir de les dues del migdia i durant l’acte també hi ha la possibilitat de seguir recollint aportacions. I és que, tal i com ha passat en els darrers anys, s’han recollit aportacions solidàries de persones que no participaven en l’àpat. Així, fins aquest dimecres a la tarda, es portaven 47 aportacions de diferents quantitats. (àudio)

Tot i la disminució d’assistents al dinar, es podria arribar a l’estimable xifra de 1.825 euros, recaptada l’any passat: Hi ha persones que, en no poder anar al dinar, estan fent  la seva aportació solidària de 10 euros de manera directa.(àudio)

Com és habitual, el Casal d’Avis també convocarà properament, durant el mes de novembre, una xerrada per explicar les finalitats de la Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la captació de fons per la lluita contra el càncer

Document Actions