Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge a la tarda l’Aula de Música Ametller oferirà al Local Nou el seu concert de final de curs

La cita és a les 18:00h i hi participaran 33 alumnes de l’Aula interpretant cançons i peces per a piano i flauta
Núria Ametller amb quatre de les seves alumnes
Núria Ametller amb quatre de les seves alumnes

dijous 30 juny 2016

Per segon any consecutiu, l’Aula de Música Ametller oferirà un concert per a tancar de manera rodona i pública el curs. L’esdeveniment s’ha programat diumenge 3 de juliol, a les 6 de la tarda, al Local Nou de Moja. L’entrada per a gaudir d’aquest concert de final de curs és gratuïta pels infants i els adults hauran d’abonar un import de 4 euros per a fer front a les despeses del concert,especialment les derivades del lloguer del piano. En acabar hi haurà un piscolabis per a tothom.

Núria Ametller, professora de l’Aula de Música Ametller, ha explicat que el concert és una mostra del que han fet durant el curs. En la primera part cada alumnes interpretarà una cançó individual . En la segona part es podran escoltar grups de piano de 4 o 6 mans, així com grups de piano i flauta travessera, per acabar amb la interpretació de dues cançons: “Tots cantem”, d’Antoni Miralpeix; i una adaptació de “Mamma Mia”, amb lletra de la mateixa Núria Ametller i de les alumnes Martina Solé i Arés Espuñes.(àudio)

Aquest és el setè curs que Núria Ametller ofereix a Moja classes de música. La novetat aquest curs és que ha estat el primer en disposar de les noves instal·lacions al carrer del Sol. Això podria haver explicat l’increment d’alumnes a l’aula i el fet que en el concert de final de curs hi intervinguin 33 alumnes, quan l’any passat en van ser 22.(àudio)

Per setembre, en funció de la demanda, es podrien oferir classes de cant coral o de nous instruments com la guitarra, que s’afegirien a les classes que s’imparteixen de flauta, piano i llenguatge musical.(àudio)

L’any passat el concert va ser tot un innegable èxit, reunint a 150 adults. Enguany les sensacions són bones i tot apunta que la resposta podrà ser major encara. Per a fer el concert possible es compta amb la implicació entusiasta de les alumnes, que a més de preparar les peces que interpretaran, també han assumit en alguns casos tasques d’elaboració de l’escenografia i de la decoració que s’exhibirà diumenge al Local Nou. Així ho van explicar en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola la mateixa Núria Ametller i quatre de les seves alumnes: Martina Solé, Arés Espuñes, Nora Giró i Abril Giró.

Escolta l’entrevista a Núria Ametller i a aquestes quatre alumnes, clicant aquí

Document Actions