Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge actua la companyia Atrezzo al Local Nou de Moja amb “Un esperit burleta”

La representació l’organitza l’Ateneu Mogenc Fem Poble i s’ha programat al Local Nou, a les 18:00h

dijous 23 novembre 2017

L’Ateneu Mogenc “Fem poble” organitza la representació de l’obra  de teatre “Un esperit burleta”, del grup de teatre Atrezzo. La funció s’ha programat aquest diumenge 26 de novembre, a les 18:00h, al Local Nou de Moja.

Atrezzo és una companyia vilafranquina que ha representat fins a 24 vegades aquesta obra. Gregori Escalona, president d’Atrezzo i actor, resumia que diumenge es podrà veure “un gran espectacle”. Incorpora escenografia i vestuari de molta qualitat que han estat premiats en diverses ocasions, així com una gran interpretació.(àudio)

A “Un  esperit burleta”, de Noel Coward, un escriptor vol escriure una novel·la sobre una mèdium i convida a casa seva una veïna del poble, que es dedica a aquestes arts, per tal de prendre notes sobre l’espiritisme, però després de la primera sessió tot canviarà a la vida de l´escriptor.(àudio)

El grup agraeix la feina d’entitats com l’Ateneu que fan possible que el teatre arribi arreu de la comarca. En el cas de l’actuació de diumenge, a Atrezzo li fa especial il·lusió perquè l’any passat la funció no va ser possible portar-la a Moja malgrat haver-ho intentat.(àudio)

L’accés per a poder veure l’obra es podrà fer amb donatiu de 2€ pels socis de l’Ateneu i de 5€ pels no socis. Pels nens menors de 12 anys, l’accés és lliure. De 12 a 16 anys, l’accés és amb donatiu de 2 €.

Escolta l'entrevista a Gregori Escalona, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions