Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge arriba la pedalada “Transmolantenca 2015”, antiga Sant Pere Molanta –Sitges

La d’aquest any és la 20a edició de l’activitat, organitzada pel Club Ciclista Sant Pere Molanta
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 05 agost 2015

El Club Ciclista Sant Pere Molanta és una de les entitats implicades en la Festa Major del poble. Gràcies a la seva aportació, es torna a programar la pedalada popular, que enguany s’ha previst pel proper dissabte 15 d’agost, a les 6 de la tarda. Però abans d’aquest esdeveniment, el Club organitza per aquest diumenge 9 d’agost una altra activitat que enguany arriba a la seva 20a edició. Es tracta de la “Transmolantenca 2015”, l’antiga Sant Pere Molanta-Sitges. És una pedalada no competitiva que requereix d’un cert grau de preparació per a completar els 72 quilòmetres de recorregut, tal i com explicava Jordi Montaner, president del Club Ciclista de Sant Pere Molanta.(àudio)

La sortida s’ha previst a dos quarts de 8 del matí, des de davant del bar de la Societat. La durada aproximada serà de 6 hores i hi haurà avituallament a Sitges, així com reagrupaments en diversos punts del recorregut. Aquest any, coincidint amb el 20è aniversari de la pedalada, l’activitat acabarà amb un vermut per als participants.(àudio)

Les inscripcions són gratuïtes. Les persones interessades en participar-hi o inscriure’s, ho poden fer trucant al telèfon 699 969 531 o a l’adreça de correu electrònic clubsantperemolanta@gmail.com.

La “Transmolantenca” d’aquest diumenge és un dels actes previs organitzats abans de l’inici, a partir de dijous de la setmana que ve, de la Festa Major de Sant Pere Molanta. Pel club, participar en la Festa Major organitzant el dia 15 una pedalada és una molt bona forma de promocionar el ciclisme, especialment entre infants i joves.(àudio)

La pedalada del dia 15 començarà a les 6 de la tarda i tindrà un recorregut aproximat de dotze quilòmetres per camins propers al poble.

Escolta l'entrevista a Jordi Montaner, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions