Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge Can Trabal viu la Festa de la Primavera

Hi haurà missa per la Verge de Fàtima, paella popular i activitats pels infants
Un moment de la Festa de la Primavera de l'any passat
Un moment de la Festa de la Primavera de l'any passat

dimarts 12 maig 2015

Organitzada per l’Àrea de Cultura, aquest diumenge Can Trabal celebra la Festa de la Primavera. El programa d’actes manté els continguts d’altres anys i inclou propostes adreçades als infants, missa en honor a la Verge de Fàtima, paella popular i exhibició de balls folklòrics. La cloenda portarà el ritme de la batukada del grup “Los Itutus”.

Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, recordava que la Festa de la Primavera està vinculada a la missa amb cor rociero que organitza la Germandat Nostra Senyora de Fàtima de Can Trabal.(àudio)

La Festa comença a les 11 del matí, amb inflables i llits elàstics pels infants. Es podran gaudir de manera gratuïta durant tota la jornada, llevat del moment de celebració de la missa, des de la una a dos quarts de tres. A dos quarts de tres hi haurà la paella popular i, a partir de dos quarts de 6, exhibició de les panderetes i dels gegants de Sant Pere Molanta. El fi de festa el posarà la batukada.(àudio)

Una de les novetats aquest any en l’organització de la paella és que els tiquets de venda anticipada s’han hagut de comprar al bar de la urbanització. L’estimació és aproximar-se a les 200 persones, tenint en compte que el mateix dia es posen a la venda 25 tiquets, al preu en aquest cas de 9 euros, un euro i mig més que el preu de venda anticipada.(àudio)

Durant tota la jornada l’Àrea de Cultura oferirà servei de bar. També hi haurà recollida d’aliments, roba i joguines per a Creu Roja.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions