Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge de Festa del Most a Sant Miquel d’Olèrdola

Les inscripcions pel tast de caves i pel dinar popular estan obertes fins demà dimecres 23 de novembre, al 660 33 76 60. Per la tarda el grup La Torre de les Gunyoles representarà “La filla del mar”

dimarts 22 novembre 2022

 

Amb incerteses sobre la participació que s’arribarà a assolir en alguns dels actes principals, la Societat La Lleialtat prepara per aquest  diumenge 27 de novembre la celebració de la Festa del Most de Sant Miquel d’Olèrdola. La primera de les activitats s’ha previst a les 11.00, amb un tast a càrrec de Jorgina Queralt. Porta  per títol “El cava d’inici a fi” i comporta el tast de 3 caves. El preu per persona és de 6 € i les places són limitades.

La presidenta de la Societat La Lleialtat, Yolanda Peris, anuncia que l’activitat anirà més enllà del tast de caves i també permetrà “conèixer la seva història i endinsar-se en el món del cava”.(àudio)

Ja a les 14:00h hi haurà el dinar popular del Most. El preu és de 18€ els adults i de 8 € els nens fins als 10 anys.

Les inscripcions pel tast i pel dinar cal fer-les fins aquest dimecres 23 de novembre, al 660 33 76 60 mitjançant bizum tot indicant nom i cognoms , nombre de persones adultes i nombre de nens. Fins aquest dimarts al matí, la xifra d’inscrits no era molt elevada. Per això Yolanda Peris exposa que si no hi ha més participació confirmada l’activitat es podria anul·lar.(àudio)

I per acabar, a les 5 de la tarda, es representarà l’obra de teatre “La filla del mar” d’Àngel Guimerà, a càrrec del grup de teatre La Torre de les Gunyoles. L’entrada és gratuïta i la funció forma part de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Durant el dinar es farà un sorteig a benefici de La Marató de TV3, que enguany es dedica a combatre les malalties cardiovasculars. En cas d’anul·lar-se el dinar, Yolanda Peris avança que el sorteig es faria durant el teatre o en algun altre moment.(àudio)

Escolta l’entrevista a Yolanda Peris, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions