Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge el Conjunt d’Olèrdola acull la Festa Major del Parc

Hi haurà jornada de portes obertes, jocs, tallers, música i animació infantil
Olèrdola acull aquesta activitat central del programa "Viu El Parc"
Olèrdola acull aquesta activitat central del programa "Viu El Parc"

dijous 31 octubre 2013

El Conjunt Monumental d’Olèrdola torna a ser escenari un any més de la Festa Major del Parc. Les activitats es realitzen aquest diumenge i estan pensades per a passar una jornada en família, amb propostes que combinen els jocs i els tallers, amb la música i l’animació infantil. També és una jornada indicada per a conèixer o revisitar el patrimoni que inclou el Conjunt Històric d’Olèrdola. I és que diumenge hi ha jornada de portes obertes al recinte i també es podrà gaudir gratuïtament de la visita teatralitzada “Descobreix l’Olèrdola medieval”.

Andreu Bernabàs, responsable de l’empresa Taller de Cultura, encarregada de la programació de “Viu El Parc”, explicava que no és casual la tria d’Olèrdola com a lloc de celebració de la Festa Major del Parc. El Conjunt d’Olèrdola és significatiu com a espai de referència i compta amb serveis i facilitats d’accessos.(àudio)

L’activitat s’iniciarà a dos quarts d’onze del matí, amb jocs rurals i de fira amb “Jocs al segon”. També es podran realitzar tallers mediambientals amb “Quatrepasses”. Altres centres d’interès de la Festa Major del Parc seran un tastet musical amb la “Mireia Izquierdo i The piano has been drinking” i l’ animació infantil amb Els Farsants. La visita teatralitzada per descobrir l’Olèrdola medieval s’ha programat de 12 a una del migdia.

Un altre dels atractius de la Festa Major és el de poder participar en un concurs de fotografia que premia les millors imatges captades durant la Festa. (àudio)

Per aquest concurs fotogràfic sobre qualsevol dels actes de la Festa Major del Parc, s’estableix un primer premi de 150 euros i un segon premi de 75 euros. El certamen és la segona de les modalitats del XIX concurs de fotografia “Viu el Parc”. El primer apartat del concurs és més genèric i premia qualsevol aspecte relacionat amb els parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

 

Document Actions