Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge el Conjunt Monumental d’Olèrdola serà de nou l’escenari de la Festa Major del parc

A partir de dos quarts d’onze es faran tallers de natura, jocs, música i visita teatralitzada

dimecres 28 octubre 2015

Una de les activitats centrals de 22a edició del programa “Viu el Parc!” té lloc aquest diumenge, 1 de novembre. Es tracta de la Festa Major del parc i l’escenari torna a ser el Conjunt Monumental d’Olèrdola, emplaçament habitual per a acollir l’activitat. A partir de dos quarts d’onze del matí es podran fer tallers de natura a càrrec d’ACER, o bé posar-se a prova amb jocs d’enginy i habilitat amb els objectes fets amb materials reciclats de Guixot de 8. Sense descuidar el balla i la música amb el grup l’Os Pedrer, que oferirà un espectacle itinerant amb música medieval . També hi haurà l’opció de conèixer la importància d’Olèrdola en època medieval, de la mà de la visita teatralitzada que condueix TRIADE. Com a novetat, es convoca la I Trobada d’Instagramers als Parcs i també hi haurà l’atractiu de poder visitar l’exposició del 20è concurs de Fotografia dels Parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

Montse López, membre d’ACER, l’empresa gestora de Viu el Parc!”, explica que Olèrdola és un entorn magnífic per acollir les activitats de la Festa Major del parc.(àudio)

Els tallers que s’han programat permetran conèixer propietats de les plantes que hi ha al parc d’Olèrdola, així com elaborar un refugi per insectes o bé realitzar la figura d’una mascota del parc.(àudio)

Amb activitats com les incloses en el programa “Viu el Parc!” , el propòsit es fer que la població conegui els valors de l’entorn natural perquè així també augmenti la consciència sobre la necessitat de conservar aquests espais.(àudio)

Per afavorir al màxim la participació de tothom, coincidint amb la Festa Major del parc hi ha aquest diumenge jornada de portes obertes al recinte.

Escolta l'entrevista a Montse López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions