Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge el grup de teatre Pirandó 84 representa a Moja “Aquí no paga ni Déu”, de Dario Fo

L’acte l’organitza l’Ateneu Mogenc i els socis del Casal d’Avis tindran accés lliure en motiu del 25è aniversari

dimarts 10 abril 2018

Dins de l’elevat ritme de propostes que sosté l’Ateneu Mogenc “Fem Pobnle”, el teatre va fent-se un lloc destacat. Aquest diumenge 15 d’abril en tornem a tenir un bon exemple amb la representació que l’entitat organitza al Local Nou, a partir de dos quarts de 7 de la tarda.  La companyia Pirandó 84 d’Avinyó Nou portarà a escena l’obra “Aquí no paga ni Déu”, de Dario Fo.

Tal i com s’exposa en la sinopsi promocional de l’obra, es tracta d’una divertida comèdia política i social “on es reflecteixen les dificultats que pateixen les classes populars com l’atur, les retallades, els desnonaments...”. I és que “40 anys després, aquesta obra continua amb nombrosos paral·lelismes amb l’actualitat. Les protagonistes són dues dones indignades que han decidit practicar la desobediència civil i rebel·lar-se contra el sistema”.

La presidenta de l’Ateneu Mogenc, Elsa Vila, indicava que l’obra planteja en clau d’humor situacions que ens poden remetre a l’actualitat. (àudio)

Per poder veure l’obra, s’ha establert un accés amb donatiu de 3€ pels socis de l’Ateneu i de 5 € pels no socis. Pels infants menors de 16 anys, l’accés és lliure. De manera especial, l’Ateneu Mogenc se suma a la commemoració dels 25 anys del Casal d’Avis de Moja i per això els seus  socis tindran accés lliure per a gaudir de la representació.(àudio)

La confluència aquest diumenge de l’obra de teatre amb l’aniversari del Casal d’Avis expressa la voluntat de l’Ateneu de fomentar la col·laboració entre les entitats del poble.(àudio)

Els socis del Casal d’Avis hauran de presentar el seu carnet de l’entitat per a poder tenir l’accés lliure al Local Nou aquest diumenge a la tarda.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions