Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge es disputa la 3a Marxa BTT de Sant Pere Molanta

Té un recorregut de 32 quilòmetres i està pensada per a tot tipus d’aficionats a les bicicletes de muntanya
El Club Ciclista de Sant Pere Molanta organitza la Marxa(foto:arxiu)
El Club Ciclista de Sant Pere Molanta organitza la Marxa(foto:arxiu)

dimecres 27 novembre 2013

El Club Ciclista de Sant Pere Molanta està en plena efervescència. Aquest mes de novembre ha presentat l’equip de competició que han promogut, juntament amb Cicles Sans, amb el nom de Sans-Olèrdola. Però les novetats destacades no acaben aquí. Després d’anys de parèntesi, han decidit recuperar l’organització d’una marxa en btt. I la cita és ja aquest diumenge, 1 de desembre, al matí. Serà la 3a edició de la Marxa BTT de Sant Pere Molanta. La sortida s’ha fixat a dos quarts de 10 del matí, des de la pista poliesportiva de l’escola Rossend Montané, per a completar un recorregut de 32 quilòmetres. Ricard Sans, membre de la junta del club, explicava que la prova està pensada per a tot tipus d’aficionats a les BTT.(àudio)

Tenint en compte que no hi ha referències recents, i valorant el condicionant que pot suposar el fred, des de l’organització no s’han fixat cap expectativa concreta de participació, però desitjarien poder arribar al centenar d’inscrits.(àudio)

Proves com aquesta recuperada Marxa BTT de Sant Pere Molanta demostren el bon moment que viu el món de les BTT, especialment pel que fa al creixent nombre de practicants. Ricard Sans recordava que no havia vist abans tanta activitat en aquest àmbit i també posava l’accent que molt sovint és en pobles petits com Sant Pere on es generen les proves de BTT.(àudio)

La prova s’inclou en la categoria de btt Raid-oci. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 8181933 o 699969531.

Document Actions