Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge es tancava a Sant Pere Molanta les Rutes pel Patrimoni organitzades aquest 2019 per l’Ajuntament d’Olèrdola

La visita arribava després de les rutes fetes aquest any per les barraques de pedra seca,les Balmes de la Vall,el Conjunt Monumental,Moja,el Sant Sepulcre i Viladellops

dilluns 09 desembre 2019

 

Amb una trentena de participants, aquest diumenge es tancava a Sant Pere Molanta les rutes pel Patrimoni del municipi organitzades aquest 2019 per l’Ajuntament d’Olèrdola. L’activitat s’iniciava visitant el mil·liari romà, la tomba  visigòtica,les tombes medievals i l' església de Sant Pere Molanta, del s.XVIII. En el seu interior es podia veure la imatge de fusta de Sant Pere, obra de Josep Maria Camps, qui va treballar amb Gaudí. A continuació, la ruta seguia fins a la Masia Font-Tallada del1742. De la mà del seu propietari , Alfons Alsina, es va poder visitar el celler antic , les antigues  eines agrícoles i les premses de vi que es conserven en molt bon estat.

Després s’ha caminat cap el Castellot de la Barquera,on s’han vist les poques restes històriques del castell medieval i que és un excel·lent  mirador.

Els visitants de diumenge eren de Vilafranca ,Vallirana,Barcelona i del municipi.

En aquests 4 anys les rutes pel patrimoni d’Olèrdola han comptat amb 1.000 visitants. Les visites més seguides han estat les fetes a Sant Sepulcre, amb 395, seguides per les barraques de pedra seca, amb 135; les Balmes de la Vall, amb 103;  i Viladellops, amb 102.

Document Actions