Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge s’ha programat la visita “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”

La visita començarà a les 11 del matí i permetrà conèixer la importància de les restes d’època medieval

dijous 25 setembre 2014

Un dels reclams més atractius per visitar el Conjunt d’Olèrdola són les excepcionals restes d’època medieval que conté. Si les voleu conèixer de manera amena, aquest diumenge 28 de setembre teniu una oportunitat excel·lent. A partir de les 11 del matí s’ha programat “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”, una visita comentada per a tothom.

Aquesta visita descobrirà tots els elements patrimonials que formaven part de la ciutat d’Olèrdola. Dins el recinte fortificat, es visiten les tres àrees que estructuraven l'espai de la ciutat medieval: el castell al cim; més avall l'àrea sacra amb l’església i la necròpolis.

L’activitat té un preu de 3 euros pels adults; pels infants (5-12 anys): 2,50 €; l’entrada reduïda (Cercle d'Amics dels Parcs i majors de 65 anys) té un import de 2,70 € i pels infants (0-4 anys)i membres del Súper3, l’entrada és gratuïta.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de Tríade, l’empresa de serveis culturals que realitza les activitats al Parc d’Olèrdola

Document Actions