Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres 14 de febrer l’escola Circell de Moja acollirà la 3a Xocolatada Solidària per a la investigació del càncer infantil

Dins del Dia Internacional del Càncer Infantil, la recaptació es destinarà a l’Hospital Sant Joan de Déu

dijous 06 febrer 2020

 

Amb el propòsit de recaptar fons a benefici de la investigació del càncer infantil, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza pel proper divendres 14 de febrer la 3a Xocolatada Solidària. S’ha programat a dos quarts de 5 de la tarda i el donatiu serà de 2€. L’activitat s’inscriu dins del Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora el 15 de febrer, i la recaptació es destinarà íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil que es realitzen a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

La Xocolatada Solidària compta amb el suport de l’escola, la Botiga de la Sílvia, forn Rius, l’empresa Ausolan que gestiona el menjador de l’escola i La Granja.

El lema de l’activitat és “Taca’t pel càncer infantil” i tota la informació relativa a les xocolatades solidàries es pot consultar a la web xocolatadasolidaria.org. El repte és el d’assolir 1.200 xocolatades, una per cada nen/a diagnosticat a l’any a Espanya.

Document Actions