Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres comencen les obres de reparació dels camins municipals

S’arranjarà l’Eix Rossend Montané, l’avinguda Catalunya de Sant Miquel i punts del polígon de Sant Pere. Per les obres, divendres es restringirà la circulació al camí de Daltmar i dilluns es tallarà, entre 9.00 i 14.30h
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Josep Miquel Escofet, cap dels guàrdies municipals
Lucas Ramírez, alcalde d'Olèrdola; i Josep Miquel Escofet, cap dels guàrdies municipals

dimecres 21 abril 2021

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, i el cap dels guàrdies municipals, Josep Miquel Escofet, han confirmat que aquest divendres es preveu que comencin les obres de millora de la pavimentació dels camins de competència municipal. Tal i com recordava l’alcalde, els treballs donen continuïtat a l’actuació de millora que es va fer al camí de Daltmar, fins el revolt de Mas Granell. En aquest cas la intervenció suposarà reparar el ferm de la resta de l’eix Rossend Montané, però també l’avinguda Catalunya de Sant Miquel, diferents punts del polígon de Sant Pere Molanta i el vial que connecta l’escola de Moja amb el propi camí Rossend Montané. (àudio)

La reparació era una necessitat per tal de dotar de seguretat aquests camins de competència municipal. Ramírez feia notar que alguns punts de l’eix, com podria ser el cas d’alguns trams pròxims a la Serreta, estaven en molt mal estat i era urgent intervenir-hi per seguretat de tots els usuaris de la via.(àudio)

Josep Miquel Escofet indicava que els treballs preveuen tenir una durada d’un mes. Per a realitzar-los, serà necessari alguns talls puntuals dels camins que seran informats puntualment als veïns afectats. En el cas dels talls que es puguin fer a partir de divendres al camí de Daltmar, es procurarà que no coincideixin amb els horaris d’entrada i sortida de l’escola, que és el moment de major ús de la via,.(àudio)

L’alcalde assenyalava que aquesta inversió, de prop de 400.000 €, concreta la voluntat del govern municipal de millorar aquestes vies de titularitat municipal. Després de descartar un primer plantejament de distribuir per fases la millora dels ferms, s’ha optat finalment per fer aquest projecte integral vinculat als treballs de senyalització horitzontal que ara també s’executen al municipi.

Restriccions i tall de circulació al camí de Daltmar, divendres i dilluns

L’Ajuntament d’Olèrdola informa que, a causa d’aquests treballs de pavimentació, divendres es restringirà la circulació al camí de Daltmar (amb talls alternatius)i dilluns es tallarà,  entre 9.00 i 14.30h

Escolta l’entrevista a Lucas Ramírez i a Josep Miquel Escofet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions