Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Divendres es fa a Moja un taller per reciclar l’oli de cuina usat i convertir-lo en sabó

El taller s’inclou dins la campanya “Olèrdola recicla!" i s’ha programat al Centre Cívic La Xarxa a les 17:30h

divendres 27 gener 2017

La campanya “Olèrdola recicla!” es realitza utilitzant una gran diversitat de mitjans per a transmetre la necessitat de fomentar el reciclatge. S’han fet  xerrades presencials als pobles de Moja, Sant Miquel i Sant Pere Molanta; i encara resten per fer les previstes aquest febrer a Daltmar i Can Trabal. També durant la campanya els veïns reben recursos per a poder evitar residus i facilitar la separació en origen de materials. I no es descuida la pacient tasca de realitzar visites a tots els habitatges per a reforçar el missatge. Tot, sota l’impuls de l’Ajuntament i de la Mancomuniatt Penedès Garraf.

Però la campanya també inclou una vessant més lúdica adreçada a un públic familiar. Són els tallers de reciclatge que permeten concebre de manera pràctica com els materials poden ser recursos reutilitzables. És el cas del taller que proposa convertir en sabó l’oli de cuina usat, programat pel proper divendres 3 de febrer, a les 17:30h, al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

L'objectiu és el d'aprendre a reciclar l'oli de la cuina usat  i transformar-lo en un recurs tan útil com és el sabó. El taller està pensat per a un màxim de 20 participants i té una durada prevista de 2 hores i mitja. Caldrà que els assistents portin un 1 litre d’oli de cuina usat i filtrat i una espàtula de fusta.

Per inscripcions, les persones interessades hauran de trucar al telèfon de l’Ajuntament d’Olèrdola, el 93 890 35 02.

Document Actions